Playground WIP/WAP 2 Bieren 1 Doos

2 Bieren 1 Doos. WIP een White IPA knalvol Amarillo en WAP een eikengerijpte Barley Wine hebben we in 1 verpakking gedaan omdat we houden van spelen en jou willen aanmoedigen dat ook te doen!

Schenk eerst WIP is en geniet van de smaken van tarwe en hop die je mond vollen met een romig genot. Als je ongeveer op de helft ben begin met WAP er bij te schenken om een nieuwe balans te vinden. Als dat op is heb je nog wat WAP om van te genieten!

Playground-WipWap-web

2 thoughts on “Playground WIP/WAP 2 Bieren 1 Doos

  • ja ja, netjes gestart met de White, nou ben ik niet echt een White liefhebber, maar deze met het IPA karakter kan ik prima hebben. Op de helft bedacht wat ik ging doen, stiekem eerst een beetje Wap proeven, toen wist ik het wel! Aan het einde van de WIP iets WAP om te proeven. Dat was prima, een hele fijne combi van smaken, maar ik wist al dat ik de WAP liever puur zou willen. Heel fijn vol warm etc. smakend bier met precies genoeg hout!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *